Pahlish - Tashbaan

Och så var det torsdag igen. Jag hänger inte med längre, jag hinner liksom inte. Tiden bara går och här står jag och stampar, lite så känns det.
Har nu påbörjat min sista redovisningskurs och det suuuger att sitta inne och göra finansieringsanalyser, skatteplanera, bokslutsanalyser och jag vet inte vad när det är så himla fint väder!
 
Och nu på lördag så börjar vi på jobbet att ha öppet varje dag i veckan, och jag tror jag är ledig typ max 10 dagar fram till augusti. Så hur jag ska hinna allt återstår att se. Är som sagt nagellacksförbud på jobbet så jag lär vara ganska naken hela sommaren. Buhu.
 
Men, nu har jag klagat färdigt och visar istället mitt bidrag till Pink Thursday hos Emma!
Dagens lack är Tashbaan från Pahlish.
De hade 50 % på frakten tror jag det var för ett par veckor sedan så då passade jag på att köpa några få. Bland annat då Tashbaan.
Som är en mjuk mjuk rosa färg med svart-grå flakes. Ser ut som miniminimini konfetti.
Lacket är härligt krämigt (duh, det är ju ett krämlack) och flyter fint på nageln. Inte riktigt förtjust i penseln, då den tar med sig galet mycket lack så man får vara noga med att dra av innan man börjar applicera. Penseln kunde även varit liite mer platt, för att den skulle vara perfekt i min smak.
Täckningen på ett såhär ändå ljust lack var som väntat, inte superbra. Det krävdes tre lager för att bli någorlunda täckande, ett fjärde hade nog funkat men ärligt talat har jag aldrig lust eller tid att lägga på så många lager.
 
Något seg torktid, men sen är jag otroligt bortskämd med snabbtorkande hololack det senaste så är nog jag som är lite extra petig. Men nästa gång är det ett snabbtorkande överlack som gäller.
 
Jag är mycket nöjd med mitt köp och kommer absolut använda Tashbaan snart igen. Härlig somrig färg, påminner mig om jordgubbsmilkshake. Mums!

Jag har en mycket misslyckad lagning på mitt långfinger som jag försökte gömma så gott jag kunde men lyckades inte så himla bra. Så om ni undrar så är det inte nageln som är helt missbildad, utan det är en simpel lagning ;)
 
 
 
 
 
 
Emma
2014-06-29 @ 06:59:59
URL: http://princessemma.blogg.se

Super fint ju!!! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0